Helsinki, Finland
+358 452 118 141
toimisto@parkour.fi

Vuosikokous +parkour gathering pidetään la 28.3.2020 Hämeenlinnassa!

Vuosikokous +parkour gathering pidetään la 28.3.2020 Hämeenlinnassa!

Save the date: Suomen Parkour ry:n “Vuosikokous + parkour gathering” pidetään la 28.3.2020 Hämeenlinnassa! Kokouksen jälkeen on luvassa SPYn jäsenille maksuton parkour-tapahtuma Akrohousella! Lisätietoja päivästä ja kutsu tulossa myöhemmin. Pistäkää kalenteriin! / Save the date: Finnish Parkour associations “Annual meeting + parkour gathering” will be held in Hämeenlinna on Saturday the 28th of March 2020. The meeting is in Finnish. After the meeting there will be a parkour happening (free of charge for our members) at the Akrohouse! More information and the invitation coming up soon(ish). Welcome!