Helsinki, Finland
+358 452 118 141
toimisto@parkour.fi

Flow Finland -kiertueen kuulumisia

Flow Finland -kiertueen kuulumisia

Flow Finland -kiertue pyöri menestyksekkäästi tänäkin kesänä yhteensä yhdeksässä kaupungissa (Helsinki, Lahti, Kuopio, Kotka, Pori, Oulu, Jyväskylä, Turku ja Tampere). Yhteensä osallistujia oli 169 parkouraajaa. Lisäksi kuudessa kaupungissa järjestettiin työpaja osallistujille. Työpajoihin osallistui 40 henkilöä. Suurin osa työpajoista oli aloittelijoille suunnattuja, koska SPY on halunnut vuonna 2019 panostaa aloittelijoiden tarjontaan toiminnassaan. Kiertue huipentui 7.9. päättäjäisiin Tampereella Niihamassa, jossa osallistujat pääsivät saunomaan, vesihiihtämään ja viettämään iltaa yhdessä. Flow Finland -kiertueen tapahtumat olivat maksuttomia kaikille osallistujille ja kiertuetta tuki Suomen Opetus ja Kulttuuriministeriö. Kiertueen tapahtumakoordinaattorina toimi Julia Kaskimies. Kiitos Julialle ja kaikille osallistujille mahtavasta kesästä!